Kära Ypsor & Yngel,

Ja, som ni hör redan i rubriken för detta inlägg är det full rulle för Ypsilons styrelse. Fantastiskt nog tillåter samhällsläget återigen att vi kan starta upp med våra ordinarie aktiviteter utan restriktioner. Detta innebär att vi efter två års uppehåll återigen kommer att få uppleva en traditionsenlig Dammiddag (26/4) & Valborg med allt vad det innebär! Men inte nog med det – Ypsors adresser har letats fram, anmodningar samt inbjudningar har skickats ut & Ypsilons styrelse arbetar för fullt för att kunna leverera Ypsilons efterlängtade 60-års jubileum den 7/5 på Norrlands nation! Vi ser fram emot att få se just dig på JoakimYran eller den efterföljande jubileumsbanketten som båda sker den 7/5 på Norrlands nation. Håll utkik i Ypsilons kanaler på Facebook samt håll koll på mejl från vår Yttra Ingrid för att hålla dig uppdaterad om våra event. Just nu kan man anmäla sig till JoakimYran (7/5), Dammiddagen (26/4) och SommarYran (18-21/8).

Avslutningsvis vill jag även hylla min fantastiska styrelse som gör det möjligt för oss att återigen anordna Ypsilons event som innan pandemin. Tveka inte att höra av dig till overypsa@ypsa.se eller yngling@ypsa.se om du har några frågor!

Glad påsk & Say Oh Ah Ypsilon!

ÖverYpsa Karolina

admin Uncategorized