Kära vänner,

Jag heter Karolina Hansson och fick i och med SnöYran den 28/1, den stora äran att axla ansvaret som ÖverYpsa för år 2022. Tack för ert förtroende! Med mig in i det nya året har jag en fantastisk styrelse som är redo att leverera roliga event, god mat och ett fantastiskt systerskap.

Att gå med i Ypsilon är som att bli insocialiserad i en helt ny spännande gemenskap med traditioner som kan verka oöverskådliga. Det är bland det mest spännande och givande jag har gjort i hela mitt liv. Att få ha en nyckelroll i att representera och leda Ypsilon samt hjälpa andra studentskor att hitta till oss är en stor ära. Idag är Ypsilon både mitt största fritidsintresse och min andra familj. Jag vill inkludera fler studentskor i den här familjen samt ta väl hand om de som redan är med. En ensam Ypsa klarar inte allt själv, men tillsammans klarar vi allt! Samtidigt som vi ställer upp för Ypsilon skaffar vi oss även vänner för livet, visst är det fantastiskt?

Vi håller alla tummar och tår för att pandemin är på väg mot sitt slut och att vi kommer att kunna genomföra de event som vi har planerat under både våren och hösten. 2022 är inte heller vilket år som helst – Ypsilon firar 60-års jubileum den 7/5 i Gamla salen på Norrlands nation. Vi lovar att du inte vill missa jubiléet! Om du inte kan hålla dig tills dess har vi även en Kärleksmiddag med Skvadern den 12/2 samt en Ypsig spelkväll den 19/3.

Tillsammans kan vi hålla Ypsilon levande både idag och för framtida studentskor genom att visa att vi är Norrlands nations bästa damförening!

Say Oh Ah Ypsilon!

ÖverYpsa Karolina Hansson

admin Uncategorized