Kära vänner, 

För cirka en vecka sedan ägde SnöYra 2019 rum. Där tackades jag av och vi valde en ny ÖverYpsa, Martina Magnusson, och jag önskar henne ett stort lycka till! Dessutom valde vi två nya kalaspinglor och en ny Y-front. Ut med det gamla och in med det nya – eller hur säger man? Skämt åsido, de avgågna styrelseypsorna kommer bli saknade men jag är övertygad om att våra tillskott kommer göra ett fantastiskt arbete. 

Mitt år som ÖverYpsa har gått otroligt fort och ska jag vara ärlig känns det lite vemodigt att ha avgått. Som tur är har jag numera äran att få vara Yoda ett helt år. 

Vårterminen 2019 har en hel del kul att erbjuda, vilket ni kan se i vårt kalendarium. Är du dessutom ny student här i Uppsala, eller kanske bara nyfiken på vad vi i Ypsilon gör? Tveka då inte på att höra av dig, antingen till Yngling@ypsa.se eller OverYpsa@ypsa.se. Du kan även kika in på vår facebook-sida. 

Hoppas att vi ses.

Allt gott,

(Numera) Yoda Helena Westerlund Johansson

admin Uncategorized