Kära vänner!

2018 går så fort och jag har hållit min näst sista Yra. Det känns som att det var igår jag stod i Inre läs och svarade på tusentals frågor under ÖY-valet, och tänka sig – snart är det tack och hej leverpastej med ÖY18. En fantastisk JulYra har passerat. Vi drack glubben och valde julklappar som låg under en blå, glittrig gran (skatigt värre!) för att sedan läsa tillhörande rim och gissa vad som låg i. Kalaspinglorna bjöd på ett fantastiskt julbord, HJ kom och lussade i vanlig ordning men även Laget och Birlkarlarna bjöd på skönsång. Under kvällen valdes sex nya ypsor in, vi tackade av Yrväder Ellen och Yngling Olivia och valde två nya Kalaspinglor – Amanda och Jessica. Wow vilken kväll!

Helgen innan JulYran gick ett gäng Ypsor för att överlämna en födelsedagspresent till vår kära brödraförening Angermannalaget. Det blev inget mindre än en graverad snusdosa, vilken vi hoppas ska uppskattas OCH användas. 

På lördag är vi ett par stycken som ska gå på nationens Lussegask och jag är minst sagt taggad. Kan man någonsin få för mycket av det goda – det vill säga julbordet? 

Kalendarium för VT19 ligger nu uppe på hemsidan – även om vi ypsor är färdiga för i år så händer det en hel del skoj kommande termin. Först ut är SnöYran den 25e januari, där vi kommer välja styrelse för 2019. Dagen efter kommer vi ha ett lag som ska glänsa för Ypsilons del i världens hårdaste skidtävling – Birkarlarenneth! Skriv genast upp både 25/1 och 26/1. Detta skola ni icke missa. Förutom att vi kommer ha ett gäng tävlande så kommer Ypsilon även glänsa som servis på banketten efter Renneth, vem vet, kanske kan du hjälpa till att servera spektaklet med oss? 

Allt gott

Fridens liljor,

ÖverYpsa Helena

admin Uncategorized