Halloj i stugorna!

Det var en tid sedan någonting hände här på sidan men det ska det bli ändring på! Nora Nilsson heter jag och är ÖverYpsa 2020. Jag har fått den stora äran att axla ansvaret som Ypsilons ordförande vilket är jättekul! Det har ju dock blivit lite annorlunda än vad jag hade förväntat mig i och med krisen med COVID-19. Nästan alla våra event för våren har vi tyvärr varit tvungna att ställa in. Att inte få träffa alla underbara Ypsor och Yngel är en ren plåga för mig och min styrelse. Men misströsta inte! Vi kanske inte kan träffas och umgås i fysisk form men när har väl ett sådant hinder någonsin hindrat en Ypsa? Icke! Vi tager vad vi haver och gör det bästa av det! Istället har vi nu dragit igång PubQuiz över Zoom! Varje onsdagkväll kl 19:00 har vi pubkväll, fast hemma! Vad du vill äta, vad du vill dricka, var du vill vara, allt bestämmer du själv! Ta fram din dator eller mobil och ditt bästa humör och häng med! Länken till Zoom delar vi samma kväll i en Zoom-grupp på facebook. Är du inte med där men vill hänga med sköna Ypsor på distans så släng iväg ett mejl antingen till overypsa@ypsa.se eller till yngling@ypsa.se så löser vi det. Klart du ska vara med!

Det är jättetråkigt att våren har blivit som den blivit men Ypsilon finns alltid här för att liva upp vardagen! Vi har fortfarande inte ställt in Sillunchen med Skvadern 26/5 eller VårYran 29/5. Vi får se hur det blir men jag återkommer med uppdatering om detta så snart vi vet mer!

Dammiddagen är som ni nog förstår inställd. Vi hoppas dock på att kunna få till den senare i höst! Återkommer även med detta då jag vet mer!

Hoppas att alla håller sig friska. Glöm, inte att hålla avstånd och tvätta händerna ofta! Ta hand om varandra och så ses vi framöver!

Fridens liljor,
ÖverYpsa Nora Nilsson