Älggasquen är över och vilken succé det blev!! Tack till alla ni som jobbade och alla gäster såklart! Kaisa Humlebo som var ÖverYpsa -95 gästade och höll tal om när Älgasquen startade och fick sitt koncept, för exakt 20 år sedan. Broder Skvader Mathias Palm fick äran att bli årets Charmtroll för sina otroliga insatser för oss i Ypsilon. Da Buzz levererade och så även publiken, vilket drag!

Nu har vi i styrelsen vilat en vecka men snart är det dags igen! Missa verkligen inte Höstmys med Skvadern som i år har tema Hogwarts! Jag har fått höra lite ”inside information” av kvällens toastmasters Rådman Johan och Yoda Emilia och denna sittning kommer verkligen bli något utöver det vanliga! Sista anmälningsdag måndag den 10e november!

Vi ska även hänga med Birkarlarna vilket alltid leder till extra mycket drag och oväntade händelser! Missa inte det!

Sedan har vi såklart årets sista Yra, JulYran. Då äter vi julbord tillsammans och myser. Denna Yra är även en invalsYra, så om du är Yngel och redan varit på en Yra så får du genomgå våran hemliga invalsceremoni, klarar du den blir du en Ypsa och får klä dig i Y-pin!! Vi kommer även att utlysa en post i styrelsen, håll koll i mailen om vilken!

Ses snart igen!
Puss och kram!

ÖverYpsa Gina

admin Uncategorized