Så har vi hurrat in ett nytt år! Detta betyder nytt kalendarium, massa nya roligheter och förhoppningsvis en massa nya reccar!

Jag hoppas ni har haft några fantastiska helger och ledighet. Terminen kickar snart igång och då finns det inget bättre än att ta pluggpauser tillsammans med Ypsilon.

Till alla nya studentskor där ute så hoppas jag att vi ses på Norrlands nations reccemottagningar och ni är varmt välkomna på alla våra olika evenemang, vi älskar nya ansikten! På vårat traditionsfika så bjuder vi på fika och vår traditionsbevarare kommer och berättar om Ypsilon. Kaffet står dukat klockan 15:00 i Gulan den 15/2. Maila yngling@ypsa.se om ni har frågor eller vill ha lite mer information om vad vi gör.

Själv passar jag på att njuta av mina sista veckor som ÖverYpsa. Det är med både glädje och sorg jag kommer lämna över posten till en ny frisk fläkt.

Vi hörs och ses snart igen! God fortsättning!

Puss och kram
ÖverYpsa Gina

admin Uncategorized