Nu är det inte långt kvar! Styrelsen arbetar stenhårt med att göra den 25 oktober till en helt oförglömlig kväll och jag lovar att vi kommer att lyckas! Vill du hjälpa oss eller bara är intresserad av vad vi faktiskt håller på med så får du gärna delta i våra Älggasquemöten, klockan 19:00 varje tisdag på Norrlands nation. Är du intresserad av att jobba själva Älggasquekvällen så jublar vi och lovar dig en helgrym kväll! Dessutom får du gå på vår kända Älggasquesexa som tack, den är den 7 november och då bjuder vi på trerätters, god dryck och en omtalad fest! Maila Yngling Julia på yngling@ypsa.se vid intresse eller frågor.

Vi har fått många nya ansikten till Ypsilon denna termin vilket vi är mycket glada och stolta över. Man kan gå med oss när man vill! Så se till att inte missa Oktoberfesten vi ska ha med våra bröder i Angermannalaget den 3e oktober. Anmälan sker till anmalan@angermannalaget.se senast måndag den 29 september klockan 12:00.

Gilla oss på facebook!

Vi ses!

Puss och kram

ÖverYpsa Gina

admin Uncategorized