Äntligen börjar löven långsamt byta färg, kvällarna bli mörka och luften frisk! Jag är personligen ingen sommarälskare så detta har jag längtat efter i flera månader.

Välkomna tillbaka alla gamla rävar och framförallt välkomna alla nya studentskor!

Hösten innebär att jag kan plocka äpplen från balkongen, att det äntligen finns ett Ypsilon-kalendarium att ta del av igen och att Älggasquearbetet är igång på riktigt! Vi har redan spelat volleyboll med våra bröder i Angermannalaget och närmast väntar terminens första Yra, 12/9 18dk i Brända tentan, 220:- Anmälan sker till yttra@ypsa.se senast 8/9 12:00.

Alla ni nya och nyfikna kan träffa oss redan på onsdag den 10/9 på Norrlands nations reccemottagning. Söndagen den 14/9 bjuder vi i Ypsilon dessutom in till fika där ni får möjligheten att umgås med oss under lite mysigare och lugnare förhållanden. Då kommer vi berätta lite närmare om oss och svara på alla era frågor! Har ni funderingar är det bara att maila vår Yngling Julia, yngling@ypsa.se

Jag ser fram emot att träffa er alla!

Kärlek
ÖverYpsan

admin Uncategorized