Bilden kan innehålla: personer som står, skor och inomhus

Så mycket har passerat, November är redan här!

En fantastisk HöstYra, vi har serverat Samarret och därefter var det sommar och sol med Anngermannalaget som gällde. Ypsorna har även slitit i garderoben på Härken 04:a innan det var dags för den eminenta ÄLGGASQUEN – en mycket lyckad fest med skattema – dvs. glitter och glamour. Vi drack guldbubbel och lekte med heliumballonger, lyssnade på fantastiska tal, blev underhållna av Skvaderns drängar och sedan festade vi till 04:a (ja, åtminstone ÖverYpsan och Yoda, medans resten av styrelsen gjorde det möjligt att ha ett släpp). I fredags tackade vi vår fantastiska personal med ÄG-sexa för att komma tillbaka på söndagen och städa. Härnäst väntar städsexa på fredagen och höstbal på lördagen. Ett gäng kommer dit i balklänning – ett annat gäng ska servera. Den 16/11 är det dags för Höstmys med Skvadern och denna gången med Harry Potter-tema, vi har dessutom den äran att sitta i Gula salongen. Lördag den 17/11 firar vi att Angermannalaget fyller hela 60 år! OCH sedan är det dags för JulYra (24/11) – så även om halva terminen har gått har vi en hel del roligt att se framemot.

Hoppas vi ses!

Fridens liljor,

ÖverYpsa Helena

admin Uncategorized