I torsdags hade vi pubrunda med våra bröder i Angermannalaget och det var minst sagt kul. Förutom tappra styrelseypsor och Ypsor så hade vi ett gäng Yngel med oss – det bästa vi har! Vi hann med ett flertal av nationerna och sedan avslutade vi på Norrlands klubb – vilket var enligt Yrmakare Amanda: ”Som en fritidsgård”. Där spelade vi pingis och härjade tills nationen stängde. Dagen efter var vi ett gäng som serverade på reccegasken och förutom servisen, så såg vi även uppklädda ypsor på gasken. Vi var ett härligt gäng – och det både tror och hoppas jag att vi kommer bli på kvällens traditionsfika.

På fredag är det dags för terminens första Yra och jag ser minst sagt framemot det! Kalaspinglorna planerar en superbmeny och Yrmakaren har spånat på kvällens drink. Förutom det hoppas vi på att få välja in nya styrelsemedlemmar då vi kommer tacka av en kär sådan som efter tre år har ”gjort sitt” i vår styrelse. Dessutom så får vi se om våra brödraföreningar har nya ordföranden att presentera – spännande!

Jag hoppas att vi ses!

Fridens liljor,

ÖverYpsa Helena

admin Uncategorized