Våren var plötsligt bara borta och vi har njutit av Sillunch och bal i sommarvärmen. Men nu är terminen slut. Alla har fullt med det det sista av tentor och uppsatser innan vi åker åt olika håll. Som vanligt genom Ypsilon så har jag fått lära känna massor av nya människor denna termin! Jag kommer sakna er alla och jag hoppas ni alla kommer tillbaka till hösten. Till hösten är det också dags att ta tag i Älggasquearbetet och jag är sjukt taggad! Styrelsen har redan börjat lite, men i höst vill vi gärna ha allas hjälp.

Om jag lite kort ska försöka sammanfatta den här vårterminen med Ypsilon så vill jag säga: Nya upplevelser, fantastiskt mycket skratt och citat, ett otroligt härligt gäng på alla Yror, god mat, stort engagemang, underbara bröder, massor av dans och  massor av sång. Jag kan nog helhjärtat säga att det iallafall varit min absolut bästa och roligaste termin i Ypsilon. Jag hoppas att många av er känner likadant och till hösten gör vi det till och med ännu bättre!

10345990_10152076008141776_2917285742476959092_n

Jag önskar er alla ett varmt och stillsamt sommarlov!

Kärlek från ÖverYpsan.
admin Uncategorized