Jag och Yoda drack en kopp kaffe i solen och jag påpekar att den här terminen har gått så fort. Hon kontrar med att jag nu snart suttit halva tiden som ÖverYpsa. Man hinner knappt blinka och det känns nästan lite sorgligt. Men egentligen är ju inte ens första terminen slut än! Vi har redan haft Collegesittning tillsammans med våra bröder i Angermannalaget och det som väntar är:

 

VårYra!

17/5 17dk i F3an. 220:- Anmälan sker till yttra@ypsa.se senast 12/5 12:00
Vi utlyser två platser som Kalaspingla i styrelsen. Ansökan skickas till overypsa@ypsa.se

 

Städdag!

18/5 12:00 i Majs café. Går man på detta får man gå på städsexa den 22/5

 

Sillunch med Skvadern!

20/5 14:00 Inre läs/Balkongen 150:-. Anmälan görs till yttra@ypsa.se senast 15/5 12:00.

 

Sen har vi ju Vårbal och Hemförlovningsgasque också! Om vi bortser från allt kul en stund så vill jag uppmärksamma något tråkigt som händer på VårYran. Vår Kalaspingla Magdalena och vår Yttra Caroline tänker avgå ut styrelsen. Vi önskar de all lycka i framtiden och hoppas att de återkommer ofta på Ypsilons olika träffar!

Vi ses på lördag!

Kärlek från ÖverYpsan!

admin Uncategorized