Vi befinner oss mitt i den härliga sommaren och ändå längtar jag bara till hösten. Det pirrar i hela mig av tanken och ett impulsivt glädjetjut vill slinka ur min mun. Jag känner som ett barn gör dagen innan julafton, en sekund är en timme men jag vet att snart kommer det att ske.

Kalendariet är uppdaterat och jag är så förväntansfull över att få träffa alla härliga brudar igen, framförallt alla er nya! Vi kommer att ha ett fullspäckat september med massor av roliga sammanslutningar att välja mellan.

Men det bästa av allt är att Älggasquearbetet börjar på allvar! Ypsilon har nämligen en egen gasque vi anordnar och i år går den av stapeln den 25e oktober. Det vi inte gör, kommer inte att göras. Tillsammans organiserar vi, planerar, donar och fixar hela hösten. Detta resulterar i att vi får ses ofta och lär känna varandra på ett helt annat plan. Alla förmågor är välkomna att vara med, så mycket man känner att man hinner. Desto fler vi är, desto roligare har vi! Dessutom är det en fantastisk erfarenhet, lärdom och man kommer in i gemenskapen i Ypsilon ordentligt.

Alla nyfikna är välkomna att maila vår Yngling på yngling@ypsa.se
Se till att inte glömma att åtminstone prova hänga lite med Ypsilon, du kommer inte att ångra dig!
Och till alla kända ansikten, jag ser fram emot ett kärt återseende.

Ha en fortsatt trevlig sommar!
Say oh, ah!

ÖverYpsa Gina

admin Uncategorized