Sommaren har passerat och vi är redan inne på den andra veckan av HT18. Styrelsen har hunnit med en rolig styrelsemiddag tillsammans med våra bröder i Skvadern, jobbat hårt på nationens klubb under kulturnatten och hela två reccemottagningar där vi träffade på många nya härliga tjejer som vi hoppas få se igen på något av våra kommande evenemang. Imorgon väntar en pubrunda med våra bröder i Angermannalaget och på fredag är vi ett stadigt gäng som ska servera nationens reccegask. Den 18/9 är det dags för vårt Traditionsfika där vi berättar mer om Ypsilon för alla härliga Yngel. Om du vill komma på det så kan du maila Yngling@ypsa.se så berättar hon mer. Ingen anmälan krävs och det är gratis!

Nästa fredag är det äntligen dags för Yra och jag hoppas att jag får träffa många gamlingar och många yngel. Om du halkat in på vår hemsida, så hänvisar jag än en gång till Yngling@ypsa.se, för om det är något som du absolut inte bör missa under din studietid i Uppsala så är det Ypsilon – världens härligaste gäng! På HöstYran kommer det faktiskt vara hela fyra år sedan jag gick på min allra första Yra och inte kunde jag väl då ana att jag skulle komma att bli ordförande för den föreningen – men man vet aldrig, kanske kommer du också att fastna hos oss? (Om du inte redan gjort det).

Fridens liljor,

ÖverYpsa Helena

admin Uncategorized