Kära Ypsor och Yngel!

Det har snart gått en vecka sedan Snöyran då jag fick den stora äran att bli vald till Överypsa. Jag har inte riktigt förstått vad jag gett mig in på än men det ska nog ge sig så småningom. Jag är väldigt pepp på det kommande året och det hoppas jag att även ni är!

Närmast väntar kärleksmiddag med våra bröder Skvadrarna! Den hålls fredagen 12/2 i Strömholms sal på nationen och kommer att vara en sittning i kärlekens tecken. Anmälan sker senast måndag 8/2 till yttra@ypsa.se. För mer info, se  event på facebook.

Om vi inte ses där så hoppas jag att vi ses ändå framöver! Vill du veta mer om Ypsilon och vår historia så är du varmt välkommen på vårt traditionsfika, 15/2, där vår Ypsa emerita Emilia upplyser oss. Det bjuds på scones, kladdkaka och härligt häng!

 

Puss och kram

Överypsa Elle

 

admin Uncategorized