Bästa Ypsor och Yngel,

En av våra HedersYpsor tillika professor i historia, Kekke Stadin, besöker Norrlands för att föreläsa på Seniorskollegiets Talarmiddag. Hon kommer tala under rubriken Att vara tjej på 1600-talet – Om utbildning, arbete, nöjen, killar, sex, kärlek och allt annat som hör till livet som ung tjej. Talarmiddagen inleds med föredraget och följs därefter av gemensam middag och frågestund.

Tid: 3 december kl 18:00
Plats: Strömholms sal, Norrlands nation
Pris: 100 kr (betalas i dörren)
Anmälan sker till kansli@nn.se senast den 27 november. I priset ingår entré, mat och en öl. Glöm inte att ange eventuella allergier vid anmälan.

Kekke var aktiv i Ypsilon på 70-talet och var delaktig i att starta upp Ypsilon igen efter att föreningens verksamhet legat nere under en tid. Hon valdes till ÖverYpsa 1974 och innehade sedan ordförandeposten fram till 1977. Kekke gör ofta bejublade besök under våra Jubileum och närvarade senast i våras på både 50-års Jubileet samt Mamma-sittningen!

Då Talarmiddagen krockade med vårt Julmys har vi flyttat Julmyset till söndagen den 2 december kl 17.30!

Puss & Kram // ÖverYpsan Linnéa

admin Uncategorized