Hela Uppsala har firat vårens ankomst med ett par minst sagt hektiska dagar. Och Ypsorna är inte sämre än någon annan utan har firat Skvalborg, Kvalborg, Valborg och Finalborg som sig bör. Höjdpunkten denna helg måste utan överdrift ha varit Dammiddagen på Kvalborg där en episk filmkväll utspelade sig i Gamla Salen!

Men Ypsilon är inte sena att ladda om utan fortsätter fira vårens ankomst lördagen den 12 maj då det är dags för den efterlängtade VårYran! Boka in detta i kalendern genast och anmäl dig innan måndag om du vill bli garanterad en helt oförglömlig kväll. Det kommer ske inval av 2 nya styrelse-Ypsor, så om du är invald Ypsa och är intresserad av en plats i styrelsen skicka din ansökan till ÖverYpsan Linnéa på overypsa@ypsa.se senast fredagen den 11 maj.

Bästa hälsningar // ÖverYpsan Linnéa

admin Uncategorized