Här kommer mitt första och sista inlägg som ÖverYpsa 2021. Min tid som ÖY börjar gå mot sitt slut, ack så fort tiden går! Ett år som började ostadigt med restriktioner som höll i sig i månader, men när våren väl var runt hörnet fick vi äntligen träffas tillsammans utomhus, därav körde vi igång med en VårYra ute i solen på Studentvägen. Vi njöt om att återigen få träffas fysiskt efter månader av digitala event, så stämningen på alla efterkommande sittningar var på topp. Det var verkligen kul att få lite normalitet och få hålla i yror som ÖY på riktigt och att få festa till det med våra kära brödraföreningar.

Men höjdpunkten av mitt år var såklart att vi äntligen fick bjuda in till Älggasquen. Det var otroligt roligt att ha fått planera och genomföra Älggasquen då vi 2021 inte kunde genomföra den. Därför kändes det extra speciellt att ha fått välkomna gamla som nya, kända som okända ansikten till Ypsilons ärade Älggasque. Det var med mycket tid och slit tillsammans med min styrelse som vi kunde genomföra detta. Jag vill därmed ge en stor eloge till min styrelse som många helt nya till nationen lyckades ro hem detta.

Nu ser jag fram emot ett år som en avslappnad Yoda och vill välkomna nästa ÖverYpsa och önskar henne ett minst lika roligt år som jag hade. Ni är varmt välkomna på terminens kommande event och jag tipsar om vårat jubileum som sker i början av maj. Kolla in vårat kalendarium för att få ett hum om andra event som är planerade under terminens gång.

Likt som jag började min första Yra som ÖverYpsa så ska jag lämna ett litet minne från mig och min hemstad, en video som är så cringe men ändå så underhållande: https://www.youtube.com/watch?v=qWNc61oWD_I

Say oh ah Ypsilon

ÖverYpsa Sara

admin Uncategorized