Hej halloj i stugorna!

Efter en lång vår där mycket ställts in och ingenting varit riktigt så som det brukar vara. Vad passar då bättre än att smygstarta den nya terminen på ett sätt vi aldrig gjort innan med en Yra vi aldrig haft innan?! Stolt presenterar vi CoronaYran, den enda i sitt slag! Fredagen 21 augusti är det dags och då slår vi på stort! Det kommer bli en Yra ni sent skall glömma!

Även hösten bjuder på många förändringar från det normala men frukta inte! Ypsilon finns alltid här för att liva upp vardagen för alla studenskor där ute (och även för våra kära brödraföreningar)! Vi gör det bästa av det speciella och ser till att ha lika roligt trotts omständigheterna (men så klart efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Fredagen den 18 september har vi terminens första riktiga Yra, nämligen HöstYran. Då välkomnar vi alla nya studenskor (eller veteraner inom studentlivet som vill prova på något nytt) som vill komma och hänga med oss för att lista ut vad vi är för ett konstigt, stojjande och härligt gäng. Följ oss på facebook och lägg till Yngling Ypsa som vän så bjuder hon in dig till alla event!

Kom och häng med oss så ses vi i höst! Det blir kuuul!!

Fridens liljor,
ÖverYpsa Nora Nilsson

admin Uncategorized