Kära Ypsor!

Tiden går så himla fort och äntligen är våren här med allt vad den innebär. Vi har hunnit ha så himla mycket kul redan – Kärleksmiddag med Skvadern, JoakimYra, krig tillsammans med våra bröder i laget, ÄG-resa, Dammiddag och ett helt valborgsfirande. Men, inte räckte allt vi redan gjort, nej – för till till helgen väntar en pubrunda (12/5) och helgen därpå år det dags för den efterlängtade VårYran (19/5) där vi hoppas få välja in ytterligare några ypsor, dagen efter yran ska vi köra Ypsa-orvar (20/5) och två dagar senare är det dags för den årliga sillunchen (22/5) tillsammans med Skvadern. OCH, sedan kommer vårbalen som är nästan lika efterlängtad som VårYran. Därefter är det bara hemförlovningen kvar och sedan åker vi iväg till olika delar av landet och världen, som tur är så kommer även SommarYran med sommaren och då ses vi igen.

Jag hoppas att vi ses på åtminstone någon av alla dessa dagar där det sker galej.

POK

ÖverYpsa Helena

 

admin Uncategorized