Efter en lång och härlig sommar med Ypsor utspridda över landet och världen, är vi nu åter samlade i Uppsala och redo för höst. Äntligen! Hösten är min favoritårstid – jag älskar regnet och löven som skiftar färg och känslan att vara tillbaka i rutiner. Och inte minst älskar jag Ypsilon, och att åter samlas för Yror och annat roligt med mina systrar. Terminens första Yra, HöstYran, äger rum den 16 september. På denna hoppas jag så klart få återse gamla medlemmar men framförallt ser jag också fram emot att träffa nya!

Är man ny kan man också träffa oss på Reccemottagningarna den 6 samt 13 september. Den 17 september anordnar vi även Traditionsfika för våra Yngel (nya medlemmar), där vi bjuder på härligt häng och fika och berättar mer om vilka vi är.

Varmt välkommen att delta i alla våra aktiviteter, fullständigt kalendarium finner ni här på hemsidan. Och tveka inte att skicka ett mail till mig eller någon annan i styrelsen om ni funderar över något!

Vi ses snart hoppas jag! Varmt välkomna till hösten med Ypsilon!

 

ÖverYpsa Emelie

 

admin Uncategorized