Bästa Ypsor & Yngel,

Det är dags för Ypsilons årsmöte, den fantastiska SnöYran! Dagordningen är späckad och under kvällen kommer vi bland annat att välja en ny ÖverYpsa! Till detta högtidliga tillfälle serverar Kalaspinglorna inget annat än en delikat fyrarättersmeny och Yrmakaren serverar fantastiska drycker.
Fredagen den 25 januari 17 dk är det dags i Strömholms Sal och priset för kvällen är 200 kr eller 180 kr för alk.fritt. Anmälan sker på teckningslistan utanför datasalen senast kl. 12.00 måndagen den 21 januari.

Det går att söka två styrelseposter inför denna Yra! Skicka din ansökan till ÖverYpsan Linnéa (overypsa@ypsa.se) innan torsdagen den 24 januari.

Det går som vanligt att betala Yran i förväg via Ypsilons Bankgiro: 5042-8853. Betala senast onsdagen den 23/1 och ange Namn samt SnöYra i meddelandefältet.

Innan det är dags att tack för mig och mitt år som ÖverYpsa så vill jag passa på att påminna alla om att vi har bokat in en favorit i repris från förra året, nämligen Mamma-sittningen! Lördagen den 23/3 är dags så se till att boka in en weekend med mamma just då så får även de uppleva vad Ypsilon har för sig.

Puss & Kram (för förmodligen sista gången) //ÖverYpsan Linnéa

admin Uncategorized