Jag vill tillägna detta inlägg till alla er nya tjejer som hittat till Ypsilon inför höstterminen 2012! Efter tre intensiva dagar av mingel på Reccemottagningar och söndagens Traditionsfika ser vi i styrelsen fram emot en ny termin tillsammans med er. Styrelsen är otroligt peppade och tycker det är fantastiskt roligt att så många tjejer hittat till oss. De närmsta veckorna är fullbokade med aktiviteter så att både nya och gamla Ypsor och Yngel ska få chansen att lära känna varandra och ha roligt ihop.

Vi sparkar igång terminen med Brännboll mot vår brödraförening Skvadern onsdagen den 5 september kl. 18.00 i Ekonomikumparken. Om vädret inte skulle vara på vår sida så blir det någon inomhusaktivitet istället. Därefter, tisdagen den 11 september, ska vi spela Volleyboll mot vår andra brödraförening Angermannalaget. Vi samlas 16.45 vid Norrlands för att gemensamt ta oss till Ångström, alternativt kan man möta upp oss vid planerna kl 17.00. Torsdagen den 13 september är det äntligen dags för den legendariska Ypsa-Pubrundan! Då samlas vi kl 17.30 utanför Orvars för att påbörja den 13 nationer långa rundan. Hoppas vi ses på någon av aktiviteterna den närmaste tiden!

Puss & Kram // ÖverYpsan Linnéa

 

admin Uncategorized