Arbetet inför höstens stora happening ÄLGGASQUEN har dragit igång på allvar! Varje tisdag kl. 19.00 med start den 4 september kommer Ypsilons styrelse att träffas på Norrlands nation för sina Älggasquemöten och alla som vill är varmt välkomna att delta.

Det finns olika grupper att engagera sig i under arbetets gång. Kanske är du intresserad av att hjälpa till med arbetet kring underhållningen, middagens dekorationer, organisera personal, syssla med PR, eller så vill du kanske göra lite av varje? Ingenting är bindande, och du hjälper till i den mån du har tid och lust. Styrelsen behöver all hjälp den kan få så titta gärna förbi på något av våra möten så får du mer information om vad vi har för oss!

Ta chansen att vara en del av Norrlands nations bästa gasque! Det är både roligt, lärorikt och ett ypperligt sätt att lära känna tjejerna i Ypsilon.

Varmt välkommen!

 

admin Uncategorized