Det har varit en intensiv början på vårterminen för Ypsilon, vi har hunnit med dans in på småtimmarna på Angermannalagets gasque Guschelov, städat oss igenom Orvars på städdagen, anordnat ett bejublat Jubileum som sent ska glömmas, representerat på Skvaderns gasuqe SkvaderDam och haft alla våra mammor på besök för att visa hur det går till på en sittning med Ypsilon. Ypsa-mammorna hade hejdlöst roligt och krävde att detta skulle bli ett återkommande fenomen!

Ta nu vara på påsklovet, vila upp er, ät godis och promenera i solen för Ypsilon har en minst lika intensiv fortsättning på vårterminen att se fram emot.  Det planeras redan inför sittningen med Angermannalaget den 20/4 med tema Prinsar & Prinsessor, och icke att förglömma den storslagna Dammiddagen på Kvalborg 29/4 där temat är Movie Night. Kika gärna på kalendarium för att hålla dig uppdaterad om vårens alla evenemang!

Glad Påsk och massor med kärlek från ÖverYpsan Linnéa

admin Uncategorized