Arbetsutbytet inför Älggasquen är i full gång! Ypsilon ställde upp med serveringspersonal och hovmästare till Jamtamot och HärjaJämts gemensamma 04-gasque ”Samarret” i lördags. I utbyte får vi lite personal av dem till Älggasquen – guld värt!

 

Maria och Camilla fixar fördrinken till gästerna på Samarret. Foto: Jon Nyström

Vill du också hjälpa till i arbetet med en av Uppsalas bästa gasquer? Varje tisdag kl 19.00 har Ypsilon Älggasquemöte på Norrlands nation. Kom och se vad det är vi egentligen håller på med! Vi befinner oss i lite olika lokaler men brukar oftast ha uppsamling i Majs Café. Hittar du oss inte? Ring ÖverYpsan Linn på 070-20 50 412!

OBS! I morgon, tisdagen den 27 sept, har vi mötet 17.00 eftersom det är Landskap på nationen från kl 18.00. OBS!

admin Uncategorized

One Comment

Comments are closed.