Request could not be processed : UAE
Blog TitleAnd Some Other Info Here

Fånga dagen! Efter!

På lördag kan du gå på Älggasquen och ha kul och festa hela natten! Dessutom kan du vara pigg och glad dagen efter tack vare dagens samarbete, Bakis, som kommer finnas på släppet. Stort tack Bakis!

Print

Read more

Kondoma mera!

Älggasquen och Uppsala studentkår promotar säkert sex! Därför är dagens samarbete Kondoma mera! vars kondomer kommer finnas på släppet. Stort tack Kondoma mera!

Print

Read more

Triumf glass!

Att äta sorbet till mellanrätt hör ju Älggasquen till! Så idag vill vi rikta ett stort tack till Triumf glass som bidrar med sorbet till vår fabulösa fyrarättersmiddag!

Print

Read more

Tieroom

Idag vill vi tacka stiliga Tieroom vars snygga slipsset och flugor man kan vinna! Swisha valfritt bidrag till vår Rosa bandet-tävling så kan du vara en av dem som snart glassar runt i dessa! Tusen tack Tieroom!

Print

Read more

SNÖ of Sweden

Dagens samarbete är fantastiska SNÖ of Sweden vars smycken vi lottar ut! Om du swishar ett bidrag till vår Rosa bandet-tävling kan du vinna fina smyckesset! Stort tack SNÖ of Sweden!

Print

Read more

Härnösand energi & miljö

Som en av våra trognaste partners har Härnösand energi & miljö valt att stötta Älggasquen även i år. Tusen tack till Hemab!

 

Print

Read more

Vårdcentralen centrum

Vi vill idag rikta ett stort tack till Vårdcentralen centrum som även i år har valt att stötta oss! Surfa gärna in på deras blogg för att läsa intressanta inlägg om vård och hälsa!

Vårdcentralen centrum

Spana även in dem på facebook och gilla deras sida!

Print

Read more

Vision!

Idag vill vi rikta ett stort tack till Vision som även i år valt att stötta oss! Håll utkik efter finfina goodiebags som kommer att lottas ut!

Vision_logo_RGB

Read more

Nordema

Dags att börja presentera våra partners! Först ut är byggföretaget Nordema som valt att stötta oss i år. Detta är vi såklart mycket tacksamma för!

Print

Read more

Vintage forever!

Speciellt för årets älggasquesläpp är ett alldeles ovanligt fabulöst temadansgolv! Vår partner Plick kommer bokstavligen att hålla i trådarna och kicka ett fett dansgolv i Inre läs med tema VINTAGE! Så är du sugen på att svänga dina lurviga och slå klackarna i taket i den snyggaste vintage-garderoben Uppsala någonsin skådat, missa för allt i världen inte Älggasquesläppet!plick_logo_lockup

Read more