Vårterminen är nu över för den här gången. Trotts många inställda tillställningar och en del som inte gick så som det brukar, så är jag ändå glad och nöjd över vår förening och hur vi klarat den här krisen. Vilken styrelse jag har bakom mig och vilka Ypsor! Samsittningen med Skvadern blev istället en brännbolls- och grillkväll med bra uppslutning och kul sällskap. VårYran blev liten och annorlunda men med möjlighet att närvara på Zoom, vilket gick lysande! Nationen lät oss låna utrustning så att vi kunde ha projektorn igång och bra ljud i salen samtidigt som styrelsen kom med kreativa lösningar på allt ifrån Zoom till hur vi skulle sitta för att minska smittspridningen. Att ha ett så kreativt och drivande gäng bakom mig som jag har är rena drömmen!

Vi alla i styrelsen hoppas nu att allt kommer gå tillbaka till något som är någolunda likt ”som vanligt” igen i höst så att vi kommer kunna träffas mer igen. (Vi är dessutom extremt trötta på avståndskramar nu). Kallendariumet för hösten finns ute och går att hitta här på hemsidan samt på Ypsilons facebook-sida ”Ypsilon Uppsala”.

Ha nu alla en trevlig sommar så ser vi fram emot att se så många av er som möjligt i höst! Glöm inte att hålla avstånd och tvätta händerna!

Fridens liljor,
ÖverYpsa Nora

admin Uncategorized