Världens bästa Ypsor och Yngel!

Vilken termin vi har haft ihop, med fabulösa Yror, Ypsilons 55-årsjubileum, roliga samsittningar och nu senast en spejsad dammiddag. Och vet ni var det bästa av allt är? Att än är det inte riktigt över.

Fortfarande är det en månad kvar av terminen och Ypsilon bjuder på än mer roliga sammankomster. På lördag (13/5) hålls terminens sista Yra – VårYran, där Kalaspinglorna bjuder på lyxig trerätters och där Yngel har möjlighet att bli invalda Ypsor och där vi också utlyser två funktionärsposter. Kvar är också Vårbalen (20/5) och några dagar senare även den traditionsenliga Sillunchen med våra bröder i Skvadern (23/5) som hålls på balkongen om vädret tillåter. Sen tar vi efterlängtat sommarlov men ses snart igen i Ångermanland, dit vi som alltid reser i gott sällskap med våra bröder i Angermannalaget för årets SommarYra (6-9/7). Kika in i kalendariet, och så hör av er till mig om ni undrar något! Glad vår och sommar på er!

Vi ses!

ÖverYpsa Emelie

admin Uncategorized