Alla pigga glada fåglar sjunger kvitt kvitt kvitt
Alla västanvindar leker glatt tafatt
Alla sippor målar ängarna i vitt vitt vitt
Alla flickor provar ut sin nya hatt

Det är äntligen april och april innebär en massa Valborgsfirande! Det bästa med Valborg är egentligen Kvalborg. Kvalborg, den 29 april har vi damföreningar tillsammans en stor sittning som kallas Dammiddagen. Denna middag är bland det absolut roligaste vi gör och jag råder alla att försöka haffa sig en plats!

VAR?: Gamla salen
NÄR?: Kvalborg (29/4) klockan 15dk
PRIS: 280 kronor/250 kronor alkoholfritt
TEMA: Once upon a time
Anmäler sig gör man genom att maila mig på overypsa@ypsa.se

Men innan dess ska vi tillsammans återuppta en gammal tradition med herrföreningen Birkarlarna. En tradition som legat begraven ett tag. Det är självaste JUNGFRUBLOT! Ypsilon ska offra en jungfru och detta är något vi brukat gjort varje år i många många år. Tillsammans kommer vi tåga till Bror Hjorts fontän vid tågstationen och utföra ceremonin. Efteråt dricker vi gott och grillar tillsammans. Missa inte detta unika tillfälle att få ta del av starten på något gammalt. Dessutom har vi alltid fantastiskt roligt tillsammans med Birkarlarna.

Massor av kärlek
ÖverYpsa Gina

admin Uncategorized