Om drygt två veckor är Älggasquen här, kvällen alla i Ypsilon väntar och längtar efter! Arbetsutbytena inför Älggasquen är redan i full gång. Under Jamtamot och HärjaJämts gemensamma 04-gasque ’Samarret’ ställde Ypsilon upp med serveringspersonal och hovmästare. Och nu på lördag bemannar Ypsilon garderoberna under Vajans 04-gasque ’Härken’. I utbyte får vi personal till Älggasquen vilket är fantastiskt bra!

För att vi i Ypsilon ska kunna ro denna kväll i hamn behöver vi också hjälp av just Er Ypsor och Yngel! Att jobba under Älggasquen är ett grymt bra sätt att lära känna oss tjejer och föreningen mer på djupet. Det är hela Ypsilon tillsammans som gör denna kväll möjlig! Alla av oss i styrelsen har jobbat någon/några Älggasquer innan vi blev styrelse-Ypsor och detta är en fantastisk erfarenhet, mycket lärorikt och framförallt fantastiskt roligt. Som tack får man ju också gå på den legendariska Älggasque-sexan 2 veckor senare, och den vill man inte missa! Så ta chansen att bli en del av denna underbara kväll och delta i arbetet innan och under kvällen.

Puss & Kram // ÖverYpsan Linnéa

 

 

admin Uncategorized