Vi svettas för tillfället över PM, tentor, uppsatser och seminarier in i det sista men snart är det dags för det alla Ypsor längtar efter, sommarens absolut hetaste aktivitet. Alla drömmer vi om en speciell helg i slutet på juni då vi äntligen får sätta oss i Agda-bussen tillsammans med Angermannalaget och styra kosan mot Ypsilons hembygd – Västernorrland! Där ska vi göra ett av våra två hemlandskap osäkert, nämligen Ångermanland, och Härnösands-borna bör passa sig lite extra. Jag pratar såklart om SOMMARYRAN 2012!

När: Fredag 29 juni – Söndag 1 juli

Var: Härnösand

Anmälan: sker till ÖverYpsan Linnéa på overypsa@ypsa.se

Under helgen kommer vi hinna med bland annat Gin-provning, hästridning, brännboll, sol, bad, öl och den fabulösa SommarYran på lördagskvällen såklart!

Spika nu tentorna, sätt det där VG:et på uppsatsen eller PM:et och äg ditt sista seminarium så ses vi förhoppningsvis på SommarYran!

Puss & Kram // ÖverYpsan

admin Uncategorized