Kära Ypsor från förr och nu,

Ypsilon har berikat Norrlands nation med glädje och prydnad i snart 50 år! Det var i mars år 1962 som några handlingskraftiga kvinnor protesterade mot nationens helt mansdominerade föreningsliv genom att starta Norrlands första damförening. Under samma månad år 2012 ska detta givetvis firas med pompa och ståt! Jag vill med detta meddelande uppmuntra er alla att redan nu boka in lördagen den 17 mars 2012 för JubileumsYra och Jubileumsbankett på Norrlands nation i Uppsala.

Planerna för jubileet smids för fullt och mer information kommer! Råd och tips från äldre och klokare Ypsor är särdeles välkommet och tas gärna emot av mig på mejladressen overypsa@ypsa.se. Berätta gärna om vad ni gjorde under just er tid i Ypsilon!

 

Med varma hälsningar,

ÖverYpsa Linn Forslund

 


Ypsor från sextiotalet. Bilden kommer från Jubileumshäftet 1997.

admin Jubileum