Käraste systrar,

Vi har kommit en bit in på höstterminen och det innebär att de flesta brukar ha kommit in i pluggrutinerna och så även för reccarna fastän mycket fortfarande kan vara skrämmande. Första tentan, första inlämningsuppgiften.. Jag lovar er alla att det kommer att gå bra. Man kommer in i rutinerna och lär sig vad som förväntas av en. Oroar er inte!

Efter 2 års studier har jag lärt mig att det finns inget bättre för studietekniken än att få ett avbrott från pluggandet. Gå på en Yra, planera inför Älggasquen, ta en fika i Majs medan man bollar idéer i goda vänners lag. Ja, helt enkelt engagera sig och glömma bort studierna ett tag. Jag ångrar inte en sekund att jag gick med i Ypsilon och började engagera mig i föreningen. Ypsilon gör mitt studentliv. Här har jag träffat vänner för resten livet! Här kan jag vara mig själv och i mitt fall behöver jag inte diskutera juridik hela dagarna såsom det lätt annars kan bli med mina juristvänner. Det är klart att vi pratar om plugg ibland för det är ju faktiskt därför vi är här (som om vi skulle tro något annat?), men det blir aldrig de där djupa diskussionerna som man egentligen inte förstår sig på.

Ypsilon är min stora kärlek här i livet och förgyller min vardag – varje dag. Ta chansen och upptäck det du med!

Kärlek,

Er ÖverYpsa Lina

admin Uncategorized

One Comment

Comments are closed.